Μενού
Καλάθι

Προστατευτικό στρώματος και μαξιλαριού

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ COTTON/PU ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ COTTON/PU
-0 %
Κωδικός: xk206
Προστατευτική αδιάβροχη μαξιλαροθήκη με φερμουάρ. Κρατήστε μακριά την υγρασία , τη σκόνη και τα ακάρεα  με την  προστατευτική μαξιλαροθήκη με φερμουάρ .Από 100% βαμβακερό ύφασμα-πετσέτα , που  επιτρέπει τη φυσική αναπνοή του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο κάτω μέρος έχει ειδική επίστρωση  ..
4,40€ 4,40€
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ ΚΑΠΙΤΟΝΕ
-0 %
Κωδικός: xk217
Προστατευτική καπιτονέ μαξιλαροθήκη με φερμουάρ μη αδιάβροχη. Κρατήστε μακριά  τη σκόνη  με την προστατευτική καπιτονέ μαξιλαροθήκη με φερμουάρ .Από 100% βαμβακερό ύφασμα, που επιτρέπει τη φυσική αναπνοή του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο κάτω μέρος έχει ειδική επίστρωση από βάτα για  πρ..
3,40€ 3,40€
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ COTTON/PU ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ COTTON/PU
-12 %
Κωδικός: xk219
Προστατευτικό αδιάβροχο κάλυμμα στρώματος με φάσα.Διατίθεται σε 4 διάστασεις. Κρατήστε μακριά την υγρασία , τη σκόνη και τα ακάρεα με το προστατευτικό επίστρωμα με φάσα για ευκολότερη εφαρμογή . Από 100% βαμβακερό ύφασμα-πετσέτα , που επιτρέπει τη φυσική αναπνοή του σώματος κατά τη διάρκεια του ύ..
11,40€ 13,00€
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΟΝΕ
-29 %
Κωδικός: xk218
Προστατευτικό καπιτονέ κάλυμμα στρώματος με φάσα.Διατίθεται σε 4 διάστασεις. Κρατήστε μακριά  τη σκόνη  με το προστατευτικό επίστρωμα από 100% βαμβακερό καπιτονέ ύφασμα, με  περιμετρική φάσα για ευκολότερη εφαρμογή. Επιτρέπει τη φυσική αναπνοή του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Στο κάτω μέρος ..
17,80€ 25,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)
Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του e-shop. Ενημερωθείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου